Rottecafé 16 juni

Vrijdag 16 juni is het tweede Rottecafé van dit jaar. We zijn te gast bij de Expo A16 in Bergschenhoek. Het Rottecafé bestaat uit netwerken, diverse sprekers en een rondleiding door de Expo. Ben jij erbij? Meld je aan via het aanmeldformulier.

Datum en locatie
Het Rottecafé vindt eenmalig plaats op een vrijdag (16 juni). Ook de tijdens zijn anders dan we gewend zijn. Het Rottecafé is van 14:00 tot 15:30 uur. Dit heeft alles te maken met de unieke locatie waar dit Rottecafé plaatsvindt, namelijk de Expo A16, het interactieve belevingscentrum over de aanleg van de nieuwe snelweg. Aansluitend is van 15:30 tot 17:00 uur dan ook een optionele rondleiding door de Expo.

Programma
14:00 uur inloop
14:30 uur programma
15:00 uur netwerken
15:30 uur Einde Rottecafé/ start rondleiding Expo A16 (optioneel)
17:00 uur Einde rondleiding

Sprekers
Zoals altijd zijn er sprekers die ons meenemen in de ontwikkelingen rondom de Rotte. O.a. over het Land van Chabot. Er is nog ruimte voor sprekers. Heb jij een onderwerp dat je wilt delen tijdens het Rottecafé of waar je meer informatie over wilt? Geef dit dan aan op het aanmeldformulier.

Netwerken
Tijdens het Rottecafé is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan over alle ontwikkelingen rondom onze rivier de Rotte en om met elkaar bij te praten.

Rondleiding
Na afloop van het Rottecafé ben je welkom om deel te nemen aan een rondleiding door de Expo A16. De voorlichters staan je graag te woord en leiden je met veel enthousiasme rond door de Expo A16 Rotterdam waar je van alles kunt horen, lezen, zien en beleven over de realisatie van de nieuwe rijksweg.

Aanmelden
Je kunt jezelf aan- of afmelden voor het Rottecafé en de rondleiding via ons digitale aanmeldformulier. Onder voorbehoud aanmelden is ook mogelijk. Je kunt het formulier op een later moment nog wijzigen.

Mede mogelijk gemaakt door:
De Rottecafés worden mede mogelijk gemaakt door Recreatieschap Rottemeren. Deelname is gratis.

Ken je iemand die bij het Rottecafé moet zijn? Voel je vrij om de save the date door te sturen. Iedereen die betrokken is of zich betrokken voelt bij de Rotte is welkom.

We hopen jullie allen te mogen zien bij het Rottecafé.

Met vriendelijke groet,
Stichting Plezierrivier de Rotte
Ewoud, Carol, Marja, Damo, Erik, Harry en Mariëlle