Bestuur en werkteam

Ewoud Dekker

Ewoud Dekker

Voorzitter

"De Rotte in één adem genoemd met de Erasmusbrug, Hotel New York, Delfshaven, De Kuip, Euromast en Markthal. Dat is wat..

Erik Rovekamp

Erik Rovekamp

Secretaris

"De Rotte als achtertuin van iedereen, dat is mijn droom. De Rotte is mijn achtertuin en dat voelt geweldig. Het is mijn werk en mijn thuis omdat..

Harry van Huut

Harry van Huut

Penningmeester

"Een ‘rondje Rotte’ is voor mij een gevleugelde uitdrukking. Een frisse neus halen doe ik graag door vanaf mijn huis in het Kleiwegkwartier een rondje...

Marja de Bruyn

Marja de Bruyn

Werkteam

"Dat de schoonheid, vitaliteit en natuur van de Rotte en het Rottemerengebied zo onbekend en onderbenut zijn, was en is mij een..

Damo Holt

Damo Holt

Werkteam

"Doodzonde dat de Rotte een relatief onontdekte parelketting is en dat er zo weinig wordt gedaan met een historisch gezien zo belangrijke rivier. Ik ben..

Carol Hol

Carol Hol

Werkteam

"Vele anderen, zoals de bewoners van de dichtbebouwde stadswijken, plezier laten hebben van de Rotte zoals ik dat zelf ook heb. Dat is wat mij betreft..

Mariëlle van den Berge

Mariëlle van den Berge

Uitvoerend medewerkster

"Vroeger fietste ik dagelijks de Rotte over. Inmiddels sport ik er regelmatig en geniet ik van wat de Rotte en omgeving te bieden heeft. Ontspanning zo vlak....