Combineren

In de vorige stap kon je een verhaal, persoon of tijdperk kiezen om aan je project te verbinden. Maar hoe doe je dit nu eigenlijk? Bekijk hieronder een voorbeeldproject.

Voorbeeldproject: De Rotte Water Week

De Rotte Water Week is een initiatief van ROER en Stichting Plezierrivier De Rotte. Het plan is om rondom de RotteSwim in juli 2016 een waterweek te organiseren. Vele ondernemers kunnen hierop inhaken, zoals de mensen van Picnic Island en Outdoor Valley.

Attractief: ondernemers worden uitgenodigd deel te nemen aan programma-onderdelen

Agendazettend: aandacht waterkwaliteit en bereikbaarheid

Actief: aanbieders worden uitgenodigd hun reguliere aanbod in teken waterweek te organiseren

Rotte Swim Experience 2014 (2)

Verhaallijn

De Rotte beweegt je binnenstebuiten
Ondernemende mensen

De Rotte stroomt van buiten naar binnen en verbindt de stad met zijn omgeving. De Rotte geeft mensen de ruimte: om sportief te bewegen, erop, erlangs en er naartoe. De Rotte als bron van dynamiek en activiteiten. Op het water en aan de kant.

De Rotte voert mensen en goederen van binnen naar buiten en zorgt voor levendigheid, handel en samenzijn. En waar mensen zijn ontstaat beweging en daarmee ruimte voor nieuwe ideeën en kansen. Ruimte om het beste van jezelf naar boven te halen.
Sinds de Romeinse tijd een regionale levensader waar uitwisseling plaats heeft van mensen goederen en ideeën. Zo wordt de rivier een dynamische stroom met ankerpunten, die mensen bewegen tot activiteit zowel binnen als buiten.

Bruikbare elementen verhaallijn

  • Herleven oude dynamiek op het water
  • Zwanen bij de ‘zwanenhals’
  • Heineken brouwerij bij de waterbron
  • Roeibaan op ‘nieuw’water

infographic module Rotte B-knop

Help!

Vind je het lastig om de verhaallijnen te integreren in je project of wil je graag om tips vragen? Dat mag natuurlijk altijd!