Marja de Bruyn

Marja de Bruyn

Werkteam

"Dat de schoonheid, vitaliteit en natuur van de Rotte en het Rottemerengebied zo onbekend en onderbenut zijn, was en is mij een doorn in het oog. Het gebied is zó belangrijk voor het woonklimaat van de omliggende gemeenten. Daarom zet ik mij als actief bestuurslid op allerlei manieren in, van het klaarzetten van de stoelen voor het Rotte café tot het bijdragen aan een stevige strategische discussie over de kansen van ‘de Rotte als drager voor een metropolitaan park’. Als inwoner van Ommoord recreëer ik vaak in het gebied en kan ik bijvoorbeeld erg genieten van een mooie zomeravond op een terras aan de Rotte met zicht op de ondergaande zon."

Marja houdt zich bezig met:

  • Landschapspark de Rotte
  • NatuurWijs
  • 750 jaar dam in de Rotte
  • Ontwikkelplan Rottemeren
  • 120 bomen en/of struiken
  • De Poort van Noord
  • Het Land van Chabot