Rottecafé 20 maart

Meld je aan voor de ‘Rottecafé SPECIAL’ van maandag 20 maart van 15:30 tot 18:00 uur bij Bac Orchids aan de Herenweg 43 in Moerkapelle. Deze speciale editie van het Rottecafé organiseren wij in samenwerking met Land- en Tuinbouw Vereniging de Rottepolders. We maken tijdens de special o.a. kennis met de tuinders in ons gebied, krijgen een rondleiding op locatie en kunnen onder het genot van een drankje met elkaar in gesprek.

Meld je aan voor de Rottecafé Special

Programma
Gerard Bac, voorzitter van de Land- en Tuinbouw Vereniging de Rottepolders heet iedereen welkom en vertelt over het werk van de vereniging en de uitdagingen waar zij voor staan. Gertjan en Dico Bac van Bac Orchids zijn de gastheer van de middag. Zij geven een rondleiding over hun bedrijf en laten zien wat er komt kijken bij het kweken van orchideeën. Gertjan Bac spreekt daarnaast over het onderwerp energie en ruimtegebruik in de tuinbouw. Dico Bac vertelt je meer over het belang van biodiversiteit en wat zij hier aan doen. Naast deze sprekers stelt de nieuwe stichting Rotte Partners zich voor tijdens dit Rottecafé. We sluiten zoals we gewend zijn af met een gezellige netwerkborrel.

Tijden
15:30 uur Inloop
16:00 uur Diverse sprekers
16:15 uur Rondleiding in de kas van Bac Orchids
17:15 uur Netwerkborrel
18:00 uur Einde

Aanmelden
Ben jij erbij? Meld je dan aan voor de Rottecafé Special

Iemand meenemen? Dat kan!
Ken je iemand die bij dit Rottecafé moet zijn? Voel je vrij om de uitnodiging door te sturen of om iemand mee te nemen. Iedereen die betrokken is of zich betrokken voelt bij het Landschapspark de Rotte is welkom.

We hopen jullie allen te zien bij de Rottecafé SPECIAL.

Met vriendelijke groet,
Mede namens Land- en Tuinbouw Vereniging de Rottepolders,
Stichting Plezierrivier de Rotte

Ewoud, Carol, Marja, Damo, Erik, Harry en Mariëlle