Terug- en vooruitblik Rottecafé

Op een prachtige, zonnige vrijdag vond het tweede Rottecafé van dit jaar plaats. De inhoud was anders dan de vorige cafés. In plaats van plenaire sprekers gingen we met de aanwezigen in gesprek over wat er speelt in het gebied. Aansluitend was een rondleiding door de Expo A16 en gaven studenten van de TU Delft een presentatie over het Land van Chabot. Daarna namen de studenten ons mee naar het gebied waar ze de deelnemers een indrukwekkend toekomstperspectief lieten ervaren. Heb je het gemist? Verken de digitale herinnering via www.landvanchabot.nl.

Het volgende Rottecafé is op maandag 11 september van 15:30 tot 17:30 uur bij het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard die dit jaar 750 jaar bestaan. Noteer de datum in je agenda en zorg dat je er bij kunt zijn! Wil je iets delen tijdens dit Rottecafé, meld dit alvast.