Picnic Island in de Rotte

De stad ervaren vanaf de rivier de Rotte. Dat kan op 3, 4 en 5 juli op het Rotte Picnic Island bij de Noorderbrug in Rotterdam!

Anja Berkelaar (Rotterdamse Salon) en Eddy Kaijser (Studio ID Eddy) zijn de initiators van het evenement Rotte Picnic Island. ”Het is zonde dat er bijna niks gebeurt op het water”, vindt Eddy. “Vandaar dit evenement. Er komt een pop-up eiland waar bezoekers met een hapje, een drankje en live muziek de stad eens van een andere kant kunnen bekijken. Er is een pondje, maar je kunt ook aanmeren met je eigen (kleine) boot of sloep. We werken samen met Geen Boot Wel Varen zodat bezoekers ook een fluisterbootje kunnen huren. Het eiland is voor jong en oud. Kinderen kunnen meedoen aan een viswedstrijd. Op zaterdag is de Rotterdamse Oogst markt op het Noordplein om de hoek waar je een picknickmaaltijd kunt kopen om op het eiland op te eten.” Het eiland is gratis toegankelijk op vrijdag van 16.00 tot 22.00 uur, zaterdag van 13.00 tot 22.00 uur en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Het hele programma staat op de website van Picnic Island.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie