Geslaagde lancering Rotte WaterPas

De nieuwe Rotterdam & Rottemeren waterpas is uit! Kinderen kunnen met deze interactieve website nu zelf de wonderlijke waterwereld van de Rotte ontdekken. Ga met je laptop naar waterpas.ookditisderotte.nl en ontdek het zelf! De Zuid-Hollandse gedeputeerde Anne Koning, de Rotterdamse wethouder Vincent Karremans en Dijkgraaf Toon van der Klugt zijn er blij mee. Net als kinderburgemeester van de Rotte Michael Kortlandt en kinderen van de Oscar Romeroschool. Zij testten met succes de grote waterwereld quiz online op een bijeenkomst in het Oude Noorden. De website is een initiatief van onze stichting en uitgevoerd door Ekologica en diverse partners. Met deze uitgave sluiten wij ons Rotte-buitenles- en plasticvisprogramma definitief af. Duizenden kinderen deden hier de afgelopen vier jaar met veel plezier aan mee!