Foto Florine

Genomineerd voor Van der Leeuwprijs

Wauw! Onze stichting is genomineerd voor de Van der Leeuwprijs 2019. Wat een eer!

De prijs wordt uitgereikt aan Rotterdamse initiatieven die een uitzonderlijke meerwaarde hebben voor de publieke ruimte en de ontwikkeling van de stad. Ook Bureau Eendracht en de Keilewerf zijn genomineerd. Op vrijdag 8 november, tijdens het Stadmakerscongres Rotterdam, wordt de winnaar bekendgemaakt.

De Van der Leeuw prijs wordt sinds 2005 jaarlijks uitgereikt door de Van der Leeuwkring. De kring bestaat uit topmensen van Rotterdamse corporaties, vastgoedontwikkelaars en beleggers, die zich persoonlijk betrokken voelen bij de ontwikkeling van Rotterdam.

Vers Beton schreef een artikel op hun website over de nominatie en interviewden Ewoud hiervoor.
Klik hier om het artikel te lezen.