Nieuwsflits januari 2022

En toen was het 2022. De beste wensen aan jullie allen! De tijd vliegt voorbij terwijl de tijd op andere momenten juist stil lijkt te staan. De Rotte is onze constante. De rivier kabbelt door en is ook in de winterperiode voor velen van ons een bron van ontspanning en plezier. Iets dat we hard nodig hebben, altijd, maar nu helemaal. We kijken uit naar een mooi ‘Rotte’ jaar! Een jaar waarin we onder andere de rivier meer plasticvrij gaan maken, we kinderen de rivier laten beleven, kunst en cultuur een vaste plek willen geven en aan de slag gaan met de uitvoeringsagenda van het Landschapspark de Rotte.

De nieuwsflits van deze maand bevat informatie over:

  • De Rotte, eerste plasticvrije rivier van Nederland
  • Cultuur in de spotlights
  • Poort van Noord en het Stadmakerscongres
  • Naar Buiten in Landschapspark de Rotte
  • Planning Rottecafés 2022
  • Nieuws vanuit ons netwerk

Bekijk de nieuwsbrief via deze link.

Mocht één van de onderwerpen aanleiding geven tot vragen of ideeën horen wij het graag. Laat het ons weten via info@derotte.nl.

Met vriendelijke groet,
Stichting Plezierrivier de Rotte

Marja, Mariëlle, Carol, Ewoud, Erik, Damo en Harry