Naar buiten in Landschapspark de Rotte

In 2022 geven we hopelijk weer een vervolg aan het project WaterWijzer met het project ‘Naar buiten in Landschapspark de Rotte’. Het project bevat twee campagnes: ‘Het Spettert!’ en ‘Voedseleducatie’. Met de campagnes ontdekken kinderen onder andere de magische waterwereld van de Rotte, leren ze over de (gevolgen van de) plastic soep, proeven ze letterlijk van de natuur en leren over gezonde voeding. Met deze activiteiten willen we kinderen met hart, hoofd en handen de natuur en het water laten ontdekken en beleven in Landschapspark De Rotte. Het actief bezig zijn in de natuur bevordert de bewustwording, betrokkenheid en het respect van de kinderen voor natuur en milieu. Onze partners in dit project zijn Natuurstad Rotterdam, NatuurWijs, NatuurWijzers, Plastic Whale, Staatsbosbeheer, EKOLOGIKA en De StadUit