Terugblik Rotteconferentie

Op 3 september ontmoetten we elkaar bij de derde Rotteconferentie ‘Landschapspark de Rotte’. Wij kijken terug op een succesvolle conferentie.

Er waren 150 enthousiaste mensen aanwezig met passie en betrokkenheid bij hun eigen woon- en/of werkomgeving: het stroomgebied van de Rotte. Als partners gingen we aan de slag. Er was ruimte voor kritiek, creativiteit, inspiratie, actie en zelfs voor liefde.

Momenteel leggen we de laatste hand aan de verslagen van de conferentie en de workshops. Hierin is de enorme hoeveelheid aan waardevolle input die jullie gaven verwerkt. Zodra de verslagen gereed zijn steken onze organisaties (Stichting Plezierrivier de Rotte en Alliantie GroenBlauwe Rotte) de ‘Rotte-koppen’ bij elkaar. We bekijken de oogst en beraden ons over het vervolg. Uiteraard in samenwerking met alle partners. Samen voor Landschapspark de Rotte!

Eén ding is al zeker, er is nog veel te doen om alle ambities te realiseren. Wij kijken uit naar het vervolg. Jullie ook?

Foto’s
Onderstaand een kleine impressie van de foto’s die Vincent van Hoven maakte tijdens de conferentie. Bekijk alle foto’s op de Facebookpagina van Stichting Plezierrivier de Rotte.

Mede mogelijk gemaakt door
De conferentie werd mede mogelijk gemaakt door: Provincie Zuid-Holland, Hoogheemraadschap Schieland en de Krimpenerwaard, Recreatieschap Rottemeren, Gemeenten Rotterdam, Lansingerland en Zuidplas en diverse gebiedscommissies en wijkraden uit Rotterdam.