Save the Date Rotteconferentie

SAVE THE DATE – 3 september 2021 – 09:30 – 15:30 uur

Het is zover! Na uitstel geen afstel, de Derde Rotteconferentie gaat door. Het thema is ‘Landschapspark de Rotte’ van oorsprong tot dam. Een landschapspark in en nabij steden, met grote betekenis voor het metropolitane leven, wonen en recreëren, voor integratie, onderwijs en ondernemen, voor water en natuur. Hoe dit te bereiken, met volle aandacht voor evenwicht tussen levendigheid en leefbaarheid? Wij betrekken je graag bij deze open discussie.

Reserveer de datum alvast in je agenda. De officiële uitnodiging en het programma volgen op korte termijn. Aanmelden kan al via deze link!

De conferentie wordt mede mogelijk gemaakt door: Provincie Zuid-Holland, Hoogheemraadschap Schieland en de Krimpenerwaard, Recreatieschap Rottemeren, Gemeenten Rotterdam, Lansingerland en Zuidplas en diverse gebiedscommissies, wijkraden en wijkcomités in  Rotterdam.

Wij ontmoeten je graag op vrijdag 3 september!

Met vriendelijke groet,
Carol Hol, Stichting Plezierrivier de Rotte
René van Buuren, Alliantie GroenBlauwe Alliantie