Uitnodiging Rottecafé

Graag nodigen wij je uit voor het eerste Rottecafé van dit jaar: Maandag 9 maart 2020, van 16.00 tot 18.00 uur, Taverne ’t Middelpunt op Recreatiepark de Koornmolen aan de Tweemanspolder 6A te Zevenhuizen

Sprekers
Zoals altijd zijn er sprekers die ons meenemen in de ontwikkelingen rondom de Rotte. Daan de Haas, Wethouder Zuidplas en bestuurder Recreatieschap Rottemeren, spreekt over het Ontwikkelplan en de Rotte in relatie tot (Beleef) Zuidplas, Koos Termorshuizen wordt geïnterviewd over zijn boek ‘DE ROTTE; van Wilde Venen tot Wereldhaven’ en Laurens Kamerling van Ondernemersvereniging de Rotte(meren) vertelt over hun acties/plannen voor het verbeteren van de veiligheid en het plezier op de Rotte.

Wil jij zelf een keer spreken/pitchen? Of heb je tips/ideeën voor sprekers? Geef dit aan via het aanmeldformulier.

Netwerken
Tijdens het Rottecafé is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan over alle ontwikkelingen rondom onze rivier de Rotte.

Locatie
Het Rottecafé vindt dit keer plaats bij Taverne ’t Middelpunt. De taverne staat op het terrein van Recreatiepark de Koornmolen. Op het park vindt je campingplaatsen en bungalows. Het park ligt op de grens van de Eendragtspolder en de Zevenhuizerzoom en op steenworp afstand van de Rottemeren. Een prachtige plek dus in Recreatiegebied de Rottemeren.

Parkeren
Kom je met de auto, dan kun je parkeren buiten de slagbomen van de Koornmolen. Er zijn voldoende parkeerplekken aan de Tweemanspolder. ’t Middelpunt bevindt zich op het campingdeel van de Koornmolen. Als je aan komt rijden vanuit Zevenhuizen kun je het beste zo ver mogelijk door rijden naar de achterste parkeerplaatsen. Je bent dan het dichtste bij ’t Middelpunt. Parkeren is gratis.

Aanmelden
Je kunt jezelf aan- of afmelden voor het Rottecafé via ons digitale aanmeldformulier.

We hopen jullie allen te zien bij het Rottecafé.

Met vriendelijke groet,

Stichting Plezierrivier de Rotte
Carol, Marja, Damo, Ewoud, Erik, Harry en Mariëlle