Rottecafé 4 maart 2019

Ook in 2019 organiseren wij weer vier Rottecafé’s! De eerste van het jaar is op maandag 4 maart. Het wordt weer een mooi café! Ben jij er bij?

Wanneer:  maandag 4 maart 2019
Hoe laat:   van 16.00 tot 18.00 uur
Waar:        Huiskamer Rotterdam Noord, Noordplein 12 in Rotterdam

Let op: graag vooraf aanmelden. Klik HIER om je aan te melden.

Sprekers
Tijdens het Rottecafé is er zoals altijd een aantal interessante sprekers. Het thema van dit café is ‘schoon’. O.a. Plastic Whale Rotterdam, de projectleider van WaterWijzer, de organisatoren van een schoonmaakactie en gemeente Rotterdam geven ons een kijkje in hun wereld en acties voor een schone Rotte. Daarnaast is het binnenkort één jaar geleden dat ookditisderotte.nl lanceerde. Tijd dus voor een terugblik! Als laatste krijgen jullie een sneakpreview van een aantal leuke evenementen dat onze rivier dit jaar weer mag hosten. Na de sprekers is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan over alle ontwikkelingen rondom onze rivier de Rotte. Gezien het aantal ontwikkelingen is er aan gespreksstof geen gebrek!

Locatie
De locatie van het Rottecafé is de Huiskamer van de wijk aan het Noordplein 12 in Rotterdam.

Aanmelden
Je kunt jezelf aan- of afmelden voor het Rottecafé via ons digitale aanmeldformulier 
Onder voorbehoud aanmelden is ook mogelijk. Je kan het formulier op een later moment nog wijzigen.