Eerste Rotte café 2017 nieuwe vorm

Maandag 13 februari vond het eerste Rotte café van 2017 plaats. Dit keer bij Boerderij Het Lansingerland. Het café stond in het teken van elkaar ontmoeten en netwerken. Degene die interesse hadden konden aanhaken bij diverse thematafels: Fisherman’s Friend Strongmanrun NL, Rotterdam Waterweekend, van GZH naar Staatsbosbeheer en het 25-jarig bestaan van Recreatieschap Rottemeren.

Uiteraard werden wij welkom geheten door de eigenaar van Boerderij Het Lansingerland, Peter Gille. Voorzitter van Stichting Plezierrivier de Rotte deelde de stand van zaken over diverse lopende projecten als het marketingcommunicatietraject voor de Rotte, de aankomende Rotte conferentie en de ingebruikname van de Huiskamer van de Rotte. Wethouder Jeroen Heuvelink van Lansingerland sloot het café af.

Kon je er niet bij zijn en wil je meer weten over de thema’s? Laat het ons weten. Dan brengen wij je met plezier in contact met de juiste personen.