Inloopbijeenkomsten Rotte Waterweek

Uitnodiging - Inloopbijeenkomst algemeen_Page_1 Uitnodiging - Inloopbijeenkomst algemeen_Page_2

Van zondag 26 juni tot en met zondag 3 juli is de Rotte Waterweek. Op en in de Rotte zijn o.a. de Grote Rotte Schoonmaakactie, de Rotte Swim Experience en Picnic Island. Maar hoe meer activiteiten hoe beter. Voor de Rotte Waterweek zoeken we initiatiefnemers die activiteiten willen organiseren, acties of speciale menu’s aan willen bieden of andere ideeën hebben. Uiteindelijk wordt de Rotte Waterweek een week waarin van bron tot dam van alles te doen is dat gerelateerd is aan de Rotte en/of Water. Heb jij interesse, of heb je al een idee of activiteit die goed past bij de Rotte Waterweek en wil je dit organiseren? Kom dan naar één van de twee inloopbijeenkomsten of lees bijgevoegde brief. 

De inloopbijeenkomsten zijn van 16.30 tot 19.30 uur op dinsdag 17 mei bij Outdoor Valley, Hoeksekade 141 in Bergschenhoek en donderdag 19 mei bij de Rotterdamse Salon, Rechter Rottekade 407 in Rotterdam.

 rotte-waterweek
Klik hier voor actuele informatie over de Rotte Waterweek 2016

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie