DeRotteBeweegtJe_logoLogo ‘De Rotte beweegt je’ beschikbaar

Hij werd vorig jaar met enthousiasme ontvangen: de belofte ‘De Rotte beweegt je’. Bewoners en ondernemenden uit het gebied herkenden zich erin. Immers, de Rotte zet aan tot activiteit, nodigt uit om erop uit te trekken, van de stad naar buiten of andersom. De Rotte voert je mee en kan je zelfs in vervoering brengen. De Rotte inspireert. En daarom is er nu een logo ‘De Rotte beweegt je’. Een logo in verschillende varianten, vrij te gebruiken voor uiteenlopende doeleinden. Gebruik hem bijvoorbeeld als je bekendheid wilt geven aan een evenement of activiteit in het gebied. Zet hem op je menukaart. Of plaats hem op publicaties over de Rotte en omgeving. Hoe vaker het logo wordt gebruikt, hoe bekender de slogan én de Rotte worden.

Je vindt de verschillende bestanden van het logo bij de downloads op deze site.