Vaarnetwerk Rotte: Wilt u meedenken?

Het Recreatieschap Rottemeren gaat een knooppuntennetwerk aanleggen voor watersporters op en rond de Rotte. Met het netwerk kunnen zij een route uitstippelen van knooppunt naar knooppunt via genummerde borden. Op diverse plekken komen panelen te staan met een kaart van het vaarnetwerk. Er komen drie soorten routes: voor kleine kajuitboten, sloepen en kano’s. Het netwerk sluit aan bij het vaarnetwerk Midden-Delfland & Westland.

Naast het aanleggen van deze ‘infrastructuur’ willen we ook de interessante vaardoelen onder de aandacht brengen én initiatieven stimuleren om deze te ontwikkelen. Ook willen we kijken op welke plekken aanlegvoorzieningen en dergelijke nodig zijn.

Klankbordgroep op dinsdag 10 november
Graag willen we met u in gesprek over hoe we het netwerk het beste kunnen vormgeven en welke knelpunten u ervaart bij het varen. We zijn heel benieuwd naar uw suggesties om van dit vaargebied een topgebied te maken en welke initiatieven u zou willen nemen. We nodigen u daarom van harte uit voor de klankbordgroep Vaarnetwerk Rotte.De eerste bijeenkomst is op dinsdag 10 november 2015 om 19.30 uur. Als u mee wilt denken over de vaarroute, knooppunten en voorzieningen, laat ons dat dan weten tijdens deze eerste bijeenkomst. Uw hulp kunnen we goed gebruiken bij het ontwikkelen van het vaarnetwerk.

Aanmelden
Aanmelden kan bij Erik Rumpff, projectleider, via e.rumpff@pzh.nl. U ontvangt dan een bevestiging en een locatie voor de bijeenkomst. Als u er niet bij kunt zijn, maar u heeft wel suggesties of aandachtspunten, dan horen we dat uiteraard ook graag. De tweede bijeenkomst van de klankbordgroep is begin 2016.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie